Ustanak

Sve što treba da znate kad se probudite, mi smo već uveliko saznali pa ćemo vam preneti. Sve je upakovano sa odličnom muzikom za lakše rasanjivanje.

Crtica 202 ovog jutra razmišlja naglas o temi koja je aktuelna a tiče se očekivanja koje gajimo sa, ili bez pokrića.

Spremne su i vesti iz sporta. Za to je ovoga jutra zadužena naša Vanja Savić.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

U rubrici "Mnogo smo najjači" o sebi će govoriti naš proslavljeni odbojkaš i reprezentativac Ivan Miljković. Nakon završetka karijere igrača, doprinos srpskoj odbojci daje angažujući se u Odbojkaškom savezu Srbije. Brojna priznanja i medalje na najvažnijim međunarodnim takmičenjima, daju nam za pravo da ga posmatramo kao jednog od najboljih odbojkaša svih vremena. Sa njim je razgovarala Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli iz emisije "Oblak u bermudama". Odabrao i priredio specijalno za Ustanak - Darko Kocjan.

Kvaka 202, koju je pripremio Dragutin Rokvić beleži između ostalog: Dvogodišnji Dimitrije iz Leskovca svoje prve reči izgovorio je na engleskom, jer je najviše vremena provodio ispred TV ekrana sa igricama na ovom jeziku. Bio je to signal roditeljima za uzbunu, a psiholozima prilika da podsete da nije dobro previše tehnologije u ranom uzrastu. Većina ljudi ovo zna i sama, ali ko će još danas kraj toliko digitalne elektronike da pravi decu analogno, i to na ćirilici.

Slušalac Lazar pita: U više navrata, mesečni računi JKP "INFOSTAN" su mi dostavljeni (u poštansko sanduče) posle 15-og datuma u mesecu. Time sam uskraćen za popust od 5%. S obzirom na to da su kašnjenja u dostavi računa iskusile i mnoge moje komšije, kome možemo da se žalimo? Do kakvih je saznanja za rubriku „Slušaoci reporteri" došla novinarka Slađana Savić saznaćete tokom emisije.

Glasnik 202, Petar Protić, obilazi novi most sa pristupnim saobraćajnicama na reci Barajevici, i novo šetalište. Kako sve izgleda i šta kažu građani Barajeva?

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Biće još korisnih informacija tokom emisije, na vama je samo da nam poklonite svoje poverenje i vreme. Unapred, hvala.

Ako želite nešto bitno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.


Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво