Ustanak

Dobro raspoloženje, važne vesti, korisne priče i veličanstveni hitovi su tu - na vama je samo da nam se pridružite.

Crtica 202 ovog jutra romantično podseća na vremena radio aparata lampaša. Bili su retki i predstavljali su centar dešavanja u tadašnjim porodicama.

Emitovaćemo i vesti iz sporta. Za to je zadužena mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca emisije Oblak u bermudama Darka Kocjana.

Dnevnu štampu ćemo prelistavati umesto vas i izabrati jedan, po našem mišljenju, zanimljiv tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima u Srbiji, kakva je bioprognoza, saznavaćete tokom emisije.

Da li se vreme ponovo "kvari"?

Saobraćajne gužve u Beogradu potrajaće do 16. novembra zbog radova koji će tada biti, kako se očekuje, završeni. Pratimo situaciju na glavnim saobraćajnicama i tražimo alternativne pravce za izbegavanje zastoja i gužvi.

Slušateljka Marija iz Beograda nam je pisala: "Uskoro počinje vakcinacija protiv gripa. Imam dvoje dece koja idu u osnovnu školu. Da li je za njih vakcina obavezna? Odgovor ćemo čuti od Vanje Savić, u rubrici "Slušaoci reporteri".

Pošto odgovori na pitanje slušateljke Marije, naša Vanja Savić kao Glasnik 202, odlazi u Ruzveltovu ulicu. Kako izgleda deo ove prometne ulice koji je za rekonstrukciju, prema rečima nadležnih, bio veoma kompleksan. S obzirom na to da Ruzveltovom ulicom prolazi veliki broj linija gradskog prevoza, pokušaćemo da na licu mesta proverimo kako saobraćaj funkcioniše ovoga jutra.

To nije sve, uvek imamo još ponešto da dodamo tokom emisije.

Za sam kraj emisije, pripremili smo Vic na blic. Nasmejte se od srca, pre nego li zakoračite u prvi radni dan prve sedmice u desetom mesecu ove godine. 

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Dobro jutro!

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи