Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Kada je cela radna nedelja dinamična, puna promena i bez mnogo sigurnih planova, nedelja je tu da zaustavi vreme, a pokrene suštinu našeg trajanja. Sa dragim ljudima se tog dana valja okupiti, opustiti, lepo jesti i pričati, zabaviti i ponešto novo saznati. Dvestadvojka je tu kao pomoć i inspiracija!

Porodična sastajanja na početku pokrećemo receptom za nedeljni ručak. Na svojim koncertima lepo začine atmosferu i publika se sasvim fino „krčka", ali „Goblini" znaju da nahrane i dušu i stomak. Basista „Goblina", Vlada Kokotović, daje nam recept za ukusan gulaš.

Ko je napisao prvu knjigu, ko je bio prvi pesnik, kako su se knjige ranije štampale a koliko ih se danas objavi? Ove i druge zanimljive činjenice o knjizi, slušate u rubrici „Lična karta".

Naš „Lik nedelje" koji čini dobra dela je Slađa Milovanović iz Udruženja likovnih stvaralaca "Milena Pavlović Barili" iz Požarevca. Udruženje je organizovalo izložbu slika koje će se 28. septembra prodavati na aukciji, a novac ide Centru za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju. Slike su nastale na likovnoj koloniji održanoj za vreme "Ljubičevskih konjičkih igara", u kojoj su učestvovala deca iz Predškolske ustanove "Ljubica Vrebalov", osnovci, srednjoškolci i stariji umetnici.

Drugi sat emisije, biće u znaku igre, mozganja, poklona i zabave! Nove zagonetke i pitanja za kviz „Radio genije" su spremna, a ako želite da proverite i trenirate zupčanike u glavi, prijavite se! SMS 064/0 202 200, 011/3249 202 i program@gmail.com! Oni koji tačno odgovore na pitanja osvajaju poklone, ali i plaketu „Radio genije", da se hvale koliko su pametni.

Voditelji: Miloš Popović i Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи