Ustanak

Prve sate jutra ispunili smo muzikom za razbuđivanje i informacijama koje su važne.

Crtica pokreće naš razgovor na neku od aktuelnih tema. Ovog jutra to će biti poigravanje medija sa „šta bi bilo kad bi bilo" scenarijima. Oni na tlu SAD podstiču priču o tome - šta da je Hilari pobedila a ne Tramp? Mi se pitamo šta se dešava i u drugim takvim izbornim slučajevima, kako se menja ili ne menja ono što će se dešavati.
Na polovini svakog sata, tu su servisne informacije za gradove Srbije, vesti u tri minuta do punog sata, prelistavamo domaću štampu, pričamo o sportu, a ostatak programa protkali smo i temama za opuštanje i razonodu. Čućete odabrane grafite iz emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana, koji su tu da uz osmeh započnemo dan. Najavljujemo i mnoštvo manifestacija i koncerata širom Srbije.

Pratimo situaciju na putevima, vremensku i bioprognozu, a bavimo se sitnim problemima koje se trudimo da olakšamo. Odgovaramo i na jedno od vaših pitanja koje stiže jutarnjoj ekipi; za danas je naša Slađana Savić istražila kada će biti renovirana Poliklinika u KBC Zemun i da li će imati lift.

Ako primetite nešto važno, odmah javljajte! Naši profili na Tviteru su @ustanak202, @beograd202. Ako želite nešto bitno da nam javite, telefon u studiju je 011/3249-202, a broj za SMS 064/0 202-200, tu možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com, a tu smo i na Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво