Ustanak

Započnite ovo jutro uz Beograd 202

Crtica ovog jutra govori o tome kako su samo dva minuta dovoljna da i prodavci i mušterije budu nezadovoljni!

Na pitanje slušateljke Jovane "zašto na pijaci Zeleni venac ne postoji obaveza da proizvodi kao što su orah, kikiriki, badem i slično budu pokriveni nekom folijom", odgovor pronalazi novinarka Slađana Savić.

Glasnik ovog jutra je Petar Protić koji će nam se javiti iz škole od posebnog nacionalnog značaja - Matematičke gimnazije, koja proslavlja svoj dan, 19. septembar.

U rubrici mr Biljane Šujdović ,,Mnogo smo najjači" čućete zanimljivosti iz karijere fudbalera Perice Ognjenovića. Ognjenović je debitovao za reprezentaciju Jugoslavije 1995. godine protiv El Salvadora, učestvovao je na Svetskom prvenstvu 1998, igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu. Ovog jutra jedan od njih vam objašnjava da kod nas postoje dve vrste sretnih ljudi...

Kakve sličnosti postoje između Beča i Beograda, i kako se koriste psovke i pivo umesto lekova, saznaćete u rubrici „Kvaka", koju je pripremio Dragutin Rokvić.

Očekuju vas i tri bloka servisnih informacija, a pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na
Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).


Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво