Odmor subotom na 202 načina

Danas šaljemo zvučnu razglednicu iz Viminacijuma.

Koji su artefakti nedavno pronađeni i na šta od eksponata posebno obratiti pažnju saopštavaju saradnici Arheološkog instituta.

Za Beograd 202 govori jedan od najboljih odbojkaša koji je igrao u nacionalnom dresu - Ivan Miljković. Predstavlja nam svoje omiljene delove Srbije kao i mesta na koje vodi goste iz inostranstva.

Boje jeseni i lepotu Grocke na svojstven način dočaraće učesnici likovne radionice "Likovno putovanje". Radionicu vodi slikarka Marion Dedić, sa kojom je razgovarala Vanja Stamenković.

Kao rekreaciju ovog vikenda biramo trčanje, odnosno predstavljamo trkački klub „Running Tribe" u kom vežbaju rekreativci kao i profesionalci.

Vodimo vas na "Veliku planinsku trku" u Ovčar banji kao i na Dan porodične rekreacije "Family Day" u okviru Dana evropske baštine.

Voditelj: Ružica Vrhovac

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се