Svaštara

Dva najpopularnija srpska fudbalska kluba, Crvena zvezda i Partizan, pokušaće u revanš utakmicama protiv Krasnodara i Videotona, prvi put zajedno da se nađu u grupnoj fazi jednog evropskog takmičenja.

Dok su igrači Partizana poslednjih godina jesen često provodili u Evropi, crveno beli takmičenje u grupi čekaju deset godina. O njihovim igrama i šansama biće reči u 202 povoda. Gost je Perica Ognjenović, jedan od omiljenih igrača među navijačima Crvene zvezde, bivši kapiten koji zna kako se igra pred punim tribinama. Sa njim će razgovarati Milovan Vukićević.
Najavićemo tradicionalnu manifestaciju „Velikogospojinski dani - Gospojina 2017.", koja će biti održana od 24. do 27. avgusta u Bečeju. Domaćini su pripremili bogat sadržaj, a sve počinje dolaskom Rečne flotile Vojske Srbije, odnosno kasarne „Aleksandar Berić" koja će tokom trajanja "Gospojine" imati otvorene dane za sve posetioce.
Žitni kantar je građevina u zaštićenom jezgru Zemuna, koja zamalo nije sravnjena sa zemljom tokom prošlogodišnjeg renoviranja zelene pijace. Kako teče rekonstrukcija i čemu će ubuduće služiti taj objekat, raspitaće se Ksenija Radović.
U rubrici „Top potop" gostuje Lena Kovačević, dama koja u svojoj muzici spaja džez i pop, a do sada je snimila tri albuma. Otkriće nam, pored ostalog, šta je inspiriše, kojem filmu se uvek vraća, čijem talentu se divi, koju zemlju može da zamisli kao mesto za život.... Zabeležila Jovana Janković.
U delu emisije pod nazivom „Gospodo, ambasador Srbije", govoriće Mirko Demić, istaknuti romanopisac, pripovedač i esejista iz Kragujevca. Njegova dela su prevođena na nekoliko jezika, a dobitnik je brojnih književnih priznanja, pored ostalih i nagrade „Meša Selimović" za roman godine 2017. Radio je i kao glavni urednik književnog časopisa „Koraci". Pripremio Marko Miranović.
Iskrenost ili ne, dilema je kojom se Olivera Perić bavi u „Modi 202". Kada je neophodno reći istinu, a u kojim situacijama je poželjno nešto i prećutati? Šta ne bi trebalo sakriti od partnera, roditelja, kolega i dece? Šta je pametnije prećutati šefu, a šta mu svakako treba reći?

 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара