Ustanak

Ovu subotu započnite uz druženje sa 202-kom!

Ovoga jutra obilje muzike i informacije za lagano ustajanje - ako ne žurite.

U pregledu koncerata, pored rasporeda nastupa na Bir festu, otkrivamo detalje neobičnog koncerta koji će se večeras održati u Bosilegradu - tri grupe dolaze "na noge" jednom čoveku iz ovog mesta - zašto, u rubrici Vladimira Todorovića "Pazi, svira se".

Dejan Grujić nam predstavlja bivšeg mašinskog inženjera i novinara, sada pisca koji na jednostavan način piše o svom narodu i istorijskim kretanjim u društvu - Slobodana Ivanovića.

Minival ili - grafiti donose vaše misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo ulepšati početak dana.

Poslednjih decenija smo postali poznati po gajenju malina. Ova biljka je cenjena širom sveta u prehrambenoj industriji ali sve više nalazi svoje mesto u medicini i kozmetici. Plodovi i čaj od lista, pomažu kod skidanja povišene temperature, čiste žuč, jačaju imunitet i srce i to je samo deo onoga u čemu maline mogu da pomognu. O malinama danas govori Vesna Aleksić, u okviru rubrike "Da si živ i zdrav".

Da li je pokazivanje nadmoći i dominacije neizbežno u svakoj vezi, da li je to poželjno, jer postoje tenzije i takmičenje, ili može i drugačije? Koliko smo spremni za mirnu luku bez emotivnih trzavica, teme su „Mode 202" koju priprema Olivera Perić.

Uz pregled servisnih informacija i aktuelnosti, pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na
Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво