Svaštara

Došli ste sa odmora iz inostranstva, novčanik vam je pun stranog kovanog novca, a ne znate šta sa njim?

Gde i kako možete da ga zamenite, saznaćete u "202 povoda" od Karoline Herbut, predsednice Udruženja menjača Srbije. Sa njom je razgovarala Vanja Stamenković, koja je danas i u ulozi glasnika. Proveriće kako na Vračaru teku radovi na postavljanju senzora za brže i lakše pronalaženje slobodnog parking mesta. U drugoj fazi će biti postavljeno 630 novih parking senzora, a najavljeno je da će ih naredne godine biti i na drugim beogradskim opštinama.
Dopisnik Silvija Pašajlić će najaviti 57. tradicionalni Dragačevski sabor trubača koji danas počinje u Guči, i trajaće do 13. avgusta. Ovogodišnja manifestacija će u potpunosti biti posvećena trubačkoj muzici. Koncerti estradnih zvezda, u delu posebnih programskih sadržaja, zamenjeni su nastupima trubačkih orkestara, među kojima su i oni najpoznatiji.
U rubrici Top potop gostuje glumica Danijela Vranješ. Igrala je u filmovima "Čarlston za Ognjenku", "Artiljero", "Ona voli Zvezdu", "Balkanska pravila" i serijama "Žene sa Dedinja", "Greh njene majke" i drugim. Govoriće o ženama koje su na nju ostavile utisak i kojima se, iz različitih razloga, divi. Zabeležila Jovana Janković.
U delu emisije pod nazivom „Gospodo, ambasador Srbije", čućete dr Tanju Radenkov, specijalistu opšte medicine i estetičara sa međunarodnim iskustvom. Kaže da se oseća ponosnom kada stručnjaci sa naših prostora postanu priznati i poštovani zbog svojih dostignuća u svetu. Ovu i rubriku „Moda 202" je pripremila Olivera Perić. Danas je tema kontrola. Ona može da bude sinonim za proveravanje ili prevlast nad pojedincem, organizacijom, teritorijom... Šta se dešava kada se oslobodimo kontrole i šta na to kažu psiholozi?

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво