Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Još jedna julska nedelja je još jedna prilika da se porodično okupimo i provedemo ovaj dan zajedno, svejedno da li smo na moru, na selu ili kod kuće.

Visoke temperature nas obavezuju da jedemo laganiju hranu pa je riba pravi izbor za danas. Knjiga Dragoslava Mićića "Bakin šporet" ima odličan recept za ribu sa povrćem, koji ćemo danas sa zadovoljstvom podeliti sa vama. Prilog pripremila Kruna Pintarić.

Razglednica plaže ne može da bude potpuna bez frizbija. Ova, mnogima omiljena igračka ne samo što ubija dosadu već i razbija naše psiho-fizičke veštine. A kako je i gde nastala saznaćete u našoj rubrici "Lična karta" koju je pripremila Slađana Savić.

Pesnici vole da kažu da je inspiracija svuda oko nas. Međutim, od skora se svuda oko nas nalazi i čitava poezija a sve zahvaljujući Kristini Đurasinović, jednom od osnivača pokreta "Čilo i vedro". Ona i njeni prijatelji su pokrenuli akciju da se na autobuska stajališta i u same autobuse ubace stihovi pesama i tako oplemene našu svakodnevnicu zbog čega je smatramo "Likom nedelje".

Drugi sat emisije rezervisan je za kviz "Radio Genije". Tražimo visprene slušaoce spremne da se zabave ali i angažuju svoj mozak. Svaki učesnik dobija poklon, a ko tačno odgovori na naše pitanje i titulu Radio Genije.

Javite se našem organizatoru od starta emisije, na 011 3249 202, ili preko SMS-a na 064 0 202 200, a tu su i naši profili na društvenim mrežama.

Voditelji: Milena Milićević i Miodrag Stošić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи