Svaštara

Pod sloganom „Oaza“, od 28. do 30. jula, Šabački letnji festival će doživeti svoje petnaesto izdanje.

Dve bine, poznati pop, rok, pank bendovi i didžejevi iz Srbije i regiona. Pored muzičkog dela, biće predstavljeni i prateći sadržaji: Art zona, debatni program, klasična muzika i Stand Up teatar. Neki od izvođača koji će obeležiti ovogodišnji ŠLF su Darko Rundek, Goblini, Babe, Bjesovi, Kal... Publiku će zabavljati i Urban&4, a o njihovom nastupu će u 202 povoda govoriti frontmen Damir Urban.

Ljubitelje festivala i kvalitetnih koncerata će obradovati najava Lovefest-a. Od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji će nastupati Goran Bare i Majke, KBO, Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, Lira Vega, Popečitelji, Ničim izazvan, Pero Deformero i mnogi drugi.
Svakodnevni život i problemi koji ga prate i danas su naše teme. Pored brojnih saveta lekara da se što manje izlažemo vrućini, ponekad moramo. Ovih dana mnogi Beograđani stoje u redovima ispred filijala RFZO, čekajući nove zdravstvene knjižice neophodne za odlazak kod lekara. Ovim problemom će se pozabaviti Milica Đilas.
Ponedeljak je dan kada se mnogi osećaju mrzovoljno, usporeno i bez elana. Ne treba zaboraviti da su naše telo i duh u neraskidivom odnosu i da stanje organizma umnogome utiče na psihu. Čarobni štapić za otklanjanje nervoze i lošeg raspoloženja ne postoji, ali postoje načini da na to utičemo. U delu emisije pod nazivom „Da si živ i zdrav" od Milene Milićević stižu saveti koju hranu obavezno treba izbegavati, jer loše utiče na organizam.
Rubriku „Mnogo smo najjači" je pripremio Dejan Bulajić, a njegov sagovornik je bivši košarkaš Ljupče Žugić. Igrao je za KK Crvena zvezda, sa kojim je osvojio Prvenstvo Jugoslavije 1972. i Kup Kupova 1974. godine.
U Kini je nedavno zabranjena prodaja medvedića Vinija Pua, jer podseća na tamošnjeg predsednika. Zato će se Miodrag Stošić koji priprema „Veliki bljak" zapitati šta bi se kod nas desilo kada bi bili zabranjeni likovi koji podsećaju na političare i koliko bi medveda, žirafa, kerova, magaraca i miševa bilo zabranjeno.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара