Super sport

U izboru Međunarodne rukometne federacije proglašena je za najbolju rukometašicu sveta u 2013. godini, dok je Majsku nagradu dobila 2014. Andrea Lekić gost današnje emisije.

Počeo je novi fudbalski šampionat u Srbiji. Partizan brani titulu osvojenu prošle sezone, dok ostali žele da se pokažu u što boljem izdanju i pokušaju da se domognu što boljeg plasmana. Crno-beli su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za LŠ, dok su crveno-beli zakazali dvomeč u kvalifikacijama za LE.
Odbojkašice su se plasirale na finalni turnir Gran Prija u Nanđingu, dok se odbojkaši okupljaju pred put na Pale gde će odraditi prvi deo priprema za EP 2017. godine.
Na pripreme, odnosno Kopaonik kreću i košarkaši Srbije. Tamo će odraditi prvi deo, a onda slede turniri kao uvertira za EP.
Na Svetskom prvenstvu se već nalaze vaterpolisti koji svoje takmičenje nastavljaju četvrtfinalnim utakmicama, a do utorka će se odmarati uz svakodnevne treninge.
Pratićemo i sva aktuelna dešavanja kako kod nas tako i na svetskoj sceni, pa vas pozivamo da se družimo uz dobru muziku i kvalitetne informacije.

 

Emisiju vodi Vanja Savić.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара