Ustanak

Prvi julski dan uz Beograd 202

Dok čekamo obećano zahlađenje, osvežavamo se uz jutarnji program. Kao i obično, obaveštavamo vas o svemu što je važno pred početak novog dana.

Sada je pravo vreme za svežu salatu. Oni koji pomno slušaju svoje telo osetiće potrebu za svežim povrćem. Stoga ne odolevajte - jedite velike količine zelene salate sa rotkvicama. Ovo lisnato povrće smiruje nervnu napetost, jača srce, reguliše krvni pritisak i izbacuje višak vode iz organizma. Od Vesne Aleksić, u rubrici "Da si živ i zdrav", čućete zašto je zelena salata važna na jelovniku.

Donosimo i druge informacije koje, takođe, mnogima mogu biti od značaja. Pre svega, nove vesti, servisne informacije, stanje na putevima i graničnim prelazima i prognozu vremena. Zajedno listamo štampu i podsećamo vas na aktuelni kurs dinara. Takođe, izdvajamo značajne vesti iz sveta sporta ali i različite aktuelnosti. Tako izdvajamo neke od koncerata planiranih za ovaj vikend. Obratite pažnju na rubriku "Pazi, svira se" u kojoj vam svoj izbor svirki ove subote predstavlja Vlada Todorović.

Svakog radnog dana emitujemo i rubriku "Dobro jutro" Darka Kocjana, pa zašto bi vikend bio izuzetak? Trudimo se da vas izjutra nasmejemo različitim vicevima, grafitima i aforizmima. "Kvaka", kao i uvek, komentariše dešavanja oko nas. Ovaj put Dragutin Rokvić govori o tome zašto je važno ispijati kafu na poslu.

Buđenje je lepše uz Beograd 202.

Voditelj Ružica Vrhovac.
Urednik Dejan Grujić.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи