Svaštara

Ivica Iliev, sportski direktor "Partizana" u 202 povoda

Pre 18 meseci na mesto sportskog direktora FK Partizan doveden je Ivica Iliev, čovek koga mnogo smatraju zaslužnim za osvajanje 27. šampionske titule ovog kluba. Od dolaska na ovu poziciju Iliev je u klub doveo vrhunske igrače poput Leonarda, Evertona i Đurđevića, dok je na trenersku klupu vraćen Marko Nikolić. Ima li Iliev vremena da uživa u zasluženom trijumfu, kako teku pripreme za finale Kupa protiv Crvene zvezde i da li se sprema za prelazni rok - samo su neka od pitanja koja će mu postaviti kolega Milovan Vukićević.

Nataša Kovačević je može se reći mnogo više od obične sportistkinje. Kao mladi talenat oprobala se u skoro svim juniorskim selekcijama, na poziciji krila. Tokom tog dela karijere igrala je za Partizan, Voždovac kao i Crvenu zvezdu. Teška nesreća 2013. godine je prekinula njenu karijeru ali samo na kratko jer se ubrzo vratila na teren a potom postala predsednik kluba Crvena zvezda. Danas je zasluženo srećemo u rubrici "Mnogo smo najjači".

Udruženje "Čika Boca" organizuje po peti put besplatni kamp za decu lečenu od raka, pod nazivom "Mi možemo sve". Kamp je namenjen za svu decu uzrasta od 7 do 17 godina koja su imala iskustva sa onološkim lečenjem i ima ideju da im tokom leta obezbedi uslove za druženje gde će se edukovati i raditi na uvećavanju samopouzdanja. Kamp traje 10 dana i obuhvatiće brojne psihološke, kreativne, dramske radionice kao i aktivnosti na otvorenom.

Jedan od najuticajnijih industrijal metal bendova svih vremena, "Ministry", nastupiće 4. juna u Beogradu. Bend, za koji se smatra da je predstavlja most između alternativnog roka i panka, sa jedne strane i novog industrijal metal zvuka, sa druge, nastupiće u klubu "Barutana". Poslednji studijski album izbacili su 2013. godine, dok je beogradska publika imala prilike da ih vidi poslednji put 2008. godine na Egzitu. Prodaja karata za 4. jun je uveliko u toku.

Jesti sve a mršaviti - bajka ili realna mogućnost? Živimo u vremenu kada nas časopisi obasipaju dijetama koje nude čuda, dok nas realnost često vraća na zemlju. Koleginica Dejana Jočović vam u rubrici "Da si živ i zdrav"priča o kompromisnoj varijanti gde je moguće da, uz svakodnevno vežbanje, jedete od svega po malo.

Voditelj: Miodrag Stošić
Voditelj 202 povoda: Minja Vukićević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво