Svaštara

Posle nedavne premijere nove pesme „Welcome To The Show“ na talasu Beograda 202, Nikola Čuturilo Čutura je ponovo odlučio da budete prvi koji će čuti još jedan njegov novitet.

U 202 povoda će ekskluzivno, prvi put javnosti predstaviti svoj novi singl pod nazivom „Dobar dan". Čućete i kako teku pripreme za novi album, kada će biti u prodaji i gde su planirani koncerti.
Sa lepšim vremenom počinje i sezona orijentiringa. Naš glasnik Jovana Janković će proveriti koliko su beogradske šume Košutnjak, Topčider i Zvezdara bogati tim, za mnoge nepoznatim, ali veoma zanimljivim jezikom.
Ako se bavite fotografijom, evo prilike da učestvujete na konkursu. Vikimedija Srbije, u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode i uz podršku Turističke organizacije Srbije, organizuje novi krug foto konkursa „Viki voli Zemlju". Takmičenje traje do 31. maja sa ciljem prikupljanja slobodnih fotografija zaštićenih prirodnih dobara širom Srbije.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" govori dermatovenerolog Radmila Milačić. Sledeći porodičnu tradiciju opredelila se za medicinu, a usvaršavala se na mnogim svetski poznatim univerzitetima. Doktorskom disertacijom je uspela da dokaže vezu između umetnosti 16. i 17. veka i medicine, odnosno dermatologije.
Koliko puta ste obišli Kalemegdan uzduž i popreko? Ipak, jeste li obratili pažnju na sve table, znamenitosti i zanimljivosti? Ana Rajlić iz Beogradske tvrđave je za „Top po top" izdvojila nekoliko posebnosti koje možda niste znali o jednoj od najposećenijih turističkih destinacija u glavnom gradu.
U modernom društvu opterećenje godinama je izraženije nego ikada. Veliki broj ljudi se prepusti vremenu, sudu okruženja i uticaju društva, verujući da više ništa bitno ne može da promeni. Olivera Perić se ovom pojavom bavi u „Modi 202". Da li su godine samo broj ili vremenom zapravo samo dobijamo na kvalitetu života i razmišljanja?

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи