Ustanak

Tokom jutra najvažnije informacije o prilikama u Srbiji uz veselu muziku koja će vam olakšati ustajanje iz kreveta.

Crtica 202 ovog jutra gunđa o zakonu koji će naterati mnoge da se odreknu trofejnog oružja.

Pripremili smo i vesti iz sporta.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

U rubrici "Mnogo smo najjači" o svojoj takmičarskoj karijeri govoriće mladi rvač Miloš Dejanović.
Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli iz emisije "Oblak u bermudama".

Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković predstaviće nam pesmu " Dobro jutro, Vojvodino" u interpretaciji Milana Prunića Dume. Inače, Milan Prunić - Duma rođen je 1949. godine u staroj porodici, u Kikindi, gde je i završio nižu muzičku školu. Bio je član ansambla "Uspomene", koji je osnovan 3. januara 1981. godine. Njegove najpozantije kompozicije "Moja životna priča", "Babo moj", i pesma koju ćemo čuti tokom emisije, "Dobro jutro Vojvodino"bile su poznate u mnogim zemljama Evrope. Za pesmu "Dobro jutro Vojvodino", dobio je i "Zlatnu tamburicu".

Kvaka Dragutina Rokvića primećuje ovoga jutra: Vremešna Bosiljka Aleksić iz okoline Prnjavora, kad ne radi kućne poslove, opsesivno gleda filmove iz serijala o heroju Rambu. Na veliko čuđenje svojih komšija, serije i vesti gotovo i da ne pogleda. Po rečima bake Bosiljke, ona se neprestano divi tome kako Rambo deli pravdu brzo i pošteno. Očito da se starica od 80 godina uverila da pravdu koju sprovode junaci indijskih serija i glavni likovi vesti - smrtan čovek teško može da dočeka.

Glasnik 202, pomoći će nam dragocenim informacijama o tome kome se obratiti u vezi sa orezivanjem drveća i suvih grana na trotoarima ali i u dvorištima stambenih ili privatnih objekata.

Na pitanje Slušalaca reportera odgovoriće Slađana Savić. Nadica Kulić iz Niša pita: U Domu zdravlja (Niš) nema dečjih vakcina protiv Hepatitisa B. Još gore je to što nema nikakvog obaveštenja kada će vakcina moći da se primi.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto bitno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekuj emo da na pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи