Ustanak

Tokom jutra važne informacije za uspešan početak dana a koje ćemo prošarati vedrom muzikom za buđenje.

Crtica 202 ovog jutra govori o našim navikama i naravima.

Vreme, sport, servisne informacije, grafiti, vesti iz zemlje i sveta, prelistavanje novina, bioprognoza i kurs dinara - sve je tu, spremno da vam bude od koristi pre nego li izađete napolje.
U rubrici Mnogo smo najjači čućemo priču naše džudistkinje Mare Kovačević. Ona je bila učesnica Olimpijskih igara u Sidneju. Na evropskom prvenstvu 2001. godine u Parizu osvojila je bronzanu medalju, kao i na Svetskom prvenstvu 2003. godine u Osaki. Na Mediteranskim igrama 1997. i 2001. osvojila je bronzane medalje. Olimpijski komitet Srbije proglasio ju je najboljom sportistkinjom za 2002. godinu.

Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković predstaviće nam pesmu Milkina kuća na kraju. Ovu prelepu pesmu prepoznajemo po ravničarskim melodijskim motivima i stihovima:

Milkina kuća na kraju.
Oko njene kuće psi laju.
Ta neka ih, neka, nek' laju,
oni moju Milku čuvaju.

Slađana Savić će se potruditi da odgovori na pitanje Slušaoca reportera Srđana iz Stare Pazove koje glasi: Da li muškarci mogu da uzmu bolovanje kada im je žena trudna ili se tek porodila?

Kvaka Dragutina Rokvića ovoga jutra iz satiričnog ugla oslikava stvarnost koju živimo, kako znamo i umemo.

Ove godine po drugi put Gradska opština Zemun organizuje besplatni program pripremne nastave, sa ciljem da se učenicima pomogne u ostvarivanju što boljih rezultata na prijemnom ispitu i upisu u željene srednje škole. Program obuhvata pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike. Opširnije o tome Glasnik 202, Jovana Janković.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto bitno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи