Prosto k'o pasulj

Naša prva želja za vas u Novoj godini je da vam bude – prosta k’o pasulj! A ponudićemo i nekoliko saveta za dobar start sledeće, ali i za pozdrav ovoj godini.

Zajedno ćemo razmisliti o najboljim, najglupljim, ali i najkorisnijim savetima koje smo čuli i uspeli nešto s njima u 2016. godini. Prisetićemo se onih preporuka koje ste najviše tražili da čujete u emisiji, a vi ćete nam reći šta je to što je za vas bio najbolji savet u prethodnih 365 dana. 
Popodne poslednjeg dana u godini je i poslednji trenutak da se pametno pripremimo za slavlje te večeri - ako već ne poštujemo savet da ne preterujemo u jelu i piću, pa se omakne, naoružaćemo vas savetima kako da olakšate loš osećaj nakon prejedanja, ali i previše pića. Sitni saveti za velike početke, to je ono što bude kao poslednji litar benzina nadomak kuće, a mi ćemo vam tako dati vetrić u leđa, možda i za onu frazu, prvu u Novoj godini: „Od ponedeljka ću"!

Voditelj: Kruna Pintarić

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се