Svaštara

Na Savskoj promenadi je otvoren „Belgrade winter magic“. U naredna dva meseca Beograđani, njihovi gosti i turisti biće deo i ove novogodišnje bajke Beograda.

Posetiocima će na raspolaganju biti besplatno klizalište od 600 kvadratnih metara, dvorac i drugi sadržaji. Sve detalje o ovoj manifestaciji, koja ima humanitarni karakter čućete od reportera, Vanje Pribić.
Uoči Nove godine pribegavamo izvođenju već tradicionalnih rituala: kitimo jelku, kupujemo poklone, pripremamo trpezu, šaljemo čestitke... I, ma koliko vam se činilo da vam se svaki put, tokom ovog perioda godine, poremeti bioritam i da zaboravite na sve dobre navike, eksperti tvrde da je upravo izvođenje tih malih, prazničnih rituala korisno za zdravlje. Više o tome zašto su praznici zdravi, od Vesne Aleksić.
Najavljujemo i predstojeće koncerte, očekujemo uključenje Damira Urbana, kao i priču o koncertu tribjut benda "The Doors Alive" iz Velike Britanije. U redovnoj rubrici "Mnogo smo najjači", bliže ćete upoznati Predraga Drobnjaka, košarkaša i nekadašnjeg reprezentativca.

Voditelj: Dušica Mijatović
„202 povoda": Miloš Popović


Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара