Ustanak

Ove nedelje, poslednje u staroj godini, pričamo o događajima i dobrim ljudima slušajući muziku za brže rasanjivanje.

Posle prvog jutarnjeg pozdrava iz studija slede grafiti iz "Oblaka u bermudama". Izabrali smo najlepše misli koje ste podelili sa nama u emisiji koja preko dvadeset godina predstavlja mesto okupljanja ljubitelja humora i satire.

Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković pozvaće na jedno jutarnje kolo umesto gimnastiku, a raznežiće poštovaoce Aleksandra Šišića, čije kolo Romska poskočica predstavlja odličan spoj lepe, vedre melodije i savršene interpretacije na violini.

Tu su i nove informacije iz zemlje i sveta poznatije kao STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 i korisne informacije iz gradova Srbije, kao i domaća štampa.

Da li znate ko je Bojana Boka Durman? Pesnikinja, umetnički fotograf, ili novinarka? Sve je to ona, ujedno, pa smo na promociji njene zbirke pesama "Oluja u meni" zabeležili neke od njenih lepih misli o sebi, i svetu koji je okružuje.

Kako je na putevima, kakva je bioprognoza, kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana, pitanja su na koja smo pripremili odgovore.

Tu su i rubrike "Da si živ i zdrav", "Veliki bljak" i "Moda". Reč je o reprizama priloga koji su protekle sedmice privukle pažnju slušalaca. Ako ih niste čuli, čućete ih prvi put, a ako jeste eto prilike da "utvrdite" gradivo.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana za Fejsbuk. Mi beležimo ono što nam javite, a objavljujemo sve što je od koristi za one koji nas slušaju.

Voditeljka: Dejana Jočović
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво