Svaštara

Današnja emisija će trajati sat manje, ali iz više nego dobrog razloga. Krenimo redom.

U amfiteatru Sale Narodne biblioteke Srbije, večeras će biti izabrane „Ličnosti životnog stila" za 2016. godinu. Organizator je Fabrika dobre energije, a žiri je sastavljen od eminentnih ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Ko je u konkurenciji, ko su članovi žirija, kakvi su kriterijumi za izbor i šta su ciljevi projekta, u 202 povoda će nam reći Vesna Mandić, idejni tvorac i direktor izbora. Bićemo u beogradskom naselju „Stepa Stepanović", gde će danas biti otvoreno klizalište. „Gde ćeš za Novaka", biće jedno od pitanja kojima ćemo se baviti, a potrudićemo se i da Vam damo najbolje savete o nezi kose, kako bi zablistali u Novogodišnjoj noći. Družićemo se sa Tatjanom Mirković Jelačom, vicešampionkom Evrope u bacanju koplja.

Od 13.00 sati - spektakl! Pred veliki rođendanski koncert 29. decembra u beogradskoj Hali sportova, grupa Galija će Vam iz Studija 6 Radio Beograda poslati muzički poziv za koncert. Direktan prenos na Dvestadvojci, video strim na Sajtu RTS i Jutjub kanalu Radio Beograda.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара