Prosto k'o pasulj

Sve što se tiče domaćinstva, kuće, okućnice, uma, razuma, praktike, tašne i životnih drangulija koje vučemo u mislima ili po sobama, uvek je tema našeg subotnjeg popodneva. Kada preko svega toga stavite pokoji ukras i kada sve miriše na vanilu, cimet i limun – dobijete (pred)praznično izdanje emisije!

Ako se u vašoj kući kićenju jelke raduju najviše mačke, a vi uzdišete jer će ovaj period značiti svakodnevni okršaj sa njihovom neutoljivom željom da ščepaju poneki sjajni (možda baš najstariji i najskuplji) ukras sa jelke, ako čupkaju grane, zaleću se i ruše celo drvo - imamo savete za vas!
Ako ste se odlučili na pravu jelku sa busenom, pričamo i o tome kako je održavati što duže svežom, a kako je posle i zasaditi. Ponudićemo i nekoliko ideja da klinci i roditelji zajedno naprave lepe ukrase za jelku.
Ona manje lepa strana prazničnog veselja jesu petarde. Zanimljive su samo onima koji ih bacaju, a kuce sigurno nisu među njima. Da li imate problem sa psom koji se plaši kada idete u šetnju, i prestravi se od petarde? Imamo veoma zanimljiv savet kako da mu pomognete da se oseća opuštenije.
U drugom satu emisije, zamirisaće kolači i limun! Može i zajedno, a može i odvojeno - čućete kako i zašto kriška limuna u spavaćoj sobi pozitivno utiče na zdravlje, a za početnike u pravljenju kolača imamo par saveta kako napraviti dobar patišpanj.
Kada čujete i koja sredstva za čišćenje nikako ne treba mešati, tu smo negde blizu kraja ovonedeljne emisije, a onda, prepuni novih znanja, opustićete se uz jednu lepu aromatičnu sveću. Uz pomoć nekoliko sastojaka, i nju možemo sami da napravimo!
Sve što čujete, svakako nisu saznanja najpametnijeg čoveka na svetu, već skup informacija sa više strana, a u tome nam i vi pomažete. Ako imate neki savet, recept, nešto što olakšava život, javite nam!

Voditelj: Kruna Pintarić

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара