Svaštara

"Goblini" na Koncertu godine u Novom Sadu

Kultni šabački pank sastav "Goblini", nastupiće 10. decembra na novosadskom rok spektaklu pod nazivom "Koncert godine". "Goblini" su na ovoj manifestaciji prvi put nastupili 1995. godine, kao bend tek u povoju karijere. O tome kakva su im očekivanja danas, da li je već gotova plejlista i koju satnicu možemo da očekujemo, sa basistom grupe Vladom Kokotovićem razgovaraće u "202 povoda", kolega Miloš Georgijević Gera.

Jedan od najupečatljivijih ženskih rok vokala u Srbiji, Lana Toković uradila je sa svojom grupom "Lana", novo muzičko izdanje, pod nazivom "Između vremena" koje će biti promovisano u beogradskom klubu "Gaučosi", 29. novembra u 21 čas. Ovaj album je snimljen u studiju "Lana", u saradnji sa kućom PGP - RTS i sadrži čak 21 numeru.

Da li još uvek uživate u lutkama? Malo pozorište "Duško Radović" će od 29. novembra do 1. decembra biti domaćin manifestacije "47. Susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije". Ova manifestacija se svake godine održava u drugom gradu i ima za cilj promociju najboljih ostvarenja iz prošle sezone. Pored "Duška Radovića", u ulozi domaćina nekih predstava naći će se i pozorište "Pinokio".

Pored lutaka, deca obožavaju i slatkiše, posebno ratluk i bombone. Danas vam predstavljamo jedinu preostalu zanatsku radnju u Beogradu koja se i dalje bavi proizvodnjom ovih poslastica. Tamo i dan-danas, kao 1936. godine, kada je radnja osnovana, možete naći autentičan izlog iz kojeg vas mame promincle, liciderska srca, bombone u obliku kišobrančića, ratluk kao i mnogo toga još idealno da zasladite svoj dan.

Voditelj: Miodrag Stošić
Voditelj 202 Povoda: Miloš Georgijević

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи