Svaštara

Koliko čuvamo šume?

Danas o tome razgovaramo sa Borisom Ivanovićem, master-inžinjerom šumarstva, zaposlenom u Sektoru za šumarstvo i zaštitu životne sredine, Generalne direkcije JP "Srbijašume". Prekomerna seča šuma i nove bolesti šumske vegetacije su teme kojima se društvo obično bavi suviše kasno. Da li Srbija na pravi način čuva "pluća svoje zemlje", kakve su navike građana ka zelenim površinama i još mnogo toga pokušaće da sazna koleginica Ksenija Radović.

Da li vaša deca vole klasiku? Beogradska filharmonija do 28. oktobra dočekuje decu predškolskog uzrasta i nudi niz koncerata, svakoga radnog dana od 10 i 12 sati, u filharmonijskoj sali. Naše najmlađe dočekaće dirigent Aleksandar Kojić i glumica - narator Vladislava Đorđević i uvešće ih u program pod nazivom "Zdravo, mi smo orkestar".

Drugi po redu "Festival inregrisanih komunikacija - KAKTUS 2016" održava se 27. i 28.oktobra, u Beogradu. Portal "Marketing mreža", osnivač festivala, pripremio je nagrade vlasnicima najboljih idejnih rešenja na polju komunikacija, zatim nekoliko predavanja i radionice stručnjaka iz Evrope, kao i žurku za kraj festivala.

Ako je mezoterapija medicina budućnosti, onda je Dr Jana Batsilau već stigla tamo i spremna je da i nas povede sa sobom. Nakon doktoriranja u Beogradu, već u 32. godini života, otisnula se u Pariz gde počinje usavršavanje na polju mezoterapije, estetske konzervativne (neoperativne) i antiejdžing medicine. Živi i radi u Atini i Beogradu i pravi je ambasador naše zemlje.

Voditelj: Miodrag Stošić
Voditelj 202 povoda: Ksenija Radović

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи