Odmor subotom na 202 načina

Subota je omiljeno jutro! Postoji barem 202 razloga, ali evo, ako vam ne pada baš nijedan na pamet, navešćemo vam nekoliko.

Prvo, to je prvo jutro kada sami ustajete, bez budilnika koji vas tera iz kreveta... ukoliko imate neradan vikend. Drugo, subota je u manjim mestima dan za pijacu, na kojoj ćaskate sa prodavcima, zastajete sa poznanicima i upijate mirise i boje senzonskog voća i povrća. Treće, to je jutro kada bez automobila i drugih prevoznih sredstava putujemo po Srbiji i otkrivamo njene lepote.
Ove subote idemo na Taru, čiji zeleni obronci čekaju na naše korake. Zatim ćemo produžiti u Sutomore, na Festival sporta za sve!
Sport je za mnoge najbolji "izduvni ventil", ali kako stres odbiti stres od sebe možemo naučiti na "No stress" festivalu, koji će se održati u nedelju.
Neki kažu da je za smirenje i relaksaciju blagotvorno gajenje biljaka. Ali šta je sa biljkama koje nam predstavljaju samo dodatnu obavezu i traže punu pažnju, poput ljubimaca? Takve probleme nemaju kaktusari. To je hobi koji vam predstavljamo.
Savet za odmor daće nam glumac Milan Vasić.

Voditelj Milica Đilas.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се