Ustanak

Buđenje uz teme od značaja za sve ciljne grupe naših slušalaca. Najavićemo Peti međunarodni festival pantomime, raspitati se ko je odgovoran za postavljanje kontejnera u centru glavnog grada i saznati gde se u Beogradu može vrteti dolap.

Crtica 202 ovog petka govori o deci koja po svojim (ne)delima često prevazilaze i odrasle.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca Oblaka u bermudama, a Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković ispričaće priču o pesmi Morava se utišala koju peva Radiša Urošević.

Ne zaboravljamo sportske vesti.

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Nebojša Novković, direktor Međunarodnog festivala pantomime "P(h)antomfest", najaviće početak ove manifestacije.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza, i aktuelnosti iz sporta takođe su segmenti koji će oplemeniti Ustanak.

Lutajući reporter ovoga jutra je Jovana Janković. Ona će obići park Vojvode Vuka gde je postavljena skulptura Dolap. Da li taj dolap može da se zavrti i ko to može da pokuša saznaćemo tokom emisije.

Ko je odgovoran za postavljanje kontejnera, pitanje je koje je postavio slušalac a na koje će iz JKP "Gradska čistoća" odgovor dati Mirjana Cakić.

Ružica Vrhovac najavljuje izložbu udruženja "Duša" u Beogradu.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Beležićemo tokom jutra od 6 do 9 sati sve što nam javite, a objaviti samo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара