Prosto k'o pasulj

Stara izreka kaže - Prijateljstvo, zanat najstariji. Ali šta kada prijatelj ili rođa dođe u goste na nekoliko dana? Da li smo zaista spremni kako da organizujemo svoj životni prostor za jednu jedinicu više. U ovom izdanju emisije "Prosto ko pasulj" savetujemo vas kako da za kratko vreme preuredite svoj dom da bi se neko vaš osećao kao kod svoje kuće.

Tapete jesu naš pravi svet u svetu ali se često dogodi, da kad hoćemo da ih skinemo, ne znamo kako. Nudimo vam savete za najbrže skidanje tapeta sa zidova i pripremu zida za njegovu novu "kožu".

Svi smo voleli "Mućke" i to posebno epizodu u kojoj nespretna braća pokušavaju da skinu luster. Kako očistiti luster i pre svega kako ga bezbedno skinuti.

Svakome od nas se nekad desilo da izgubi ključ a mora hitno napolje. Da li je bravu bez ključa lako otvoriti samo Arsenu Lupenu ili to može svako?

Voditelj: Miodrag Stošić
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво