Prosto k'o pasulj

Emisija koja pokušava da pojednostavi život. To znači da ćemo pričati o malim stvarima koje život znače, savetima, rešenjima, receptima... Ove subote tražimo najbolja i najefikasnija rešenja za mnoge životne situacije.

Nemojte da dopustite sebi da vam, ukoliko auto otkaže u nekom delu puta, slušate likovanje majstora iz mesta gde ste se igrom sudbine zadesili! Prvo, ko zna da li ste mu uopšte i simpatični, pa neće pokušati da vam papreno naplati usluge, a i sitna predostrožnost kasnije može da mnogo pomogne u bezbednosti i udobnosti vožnje. Na šta obratiti pažnju kod pregleda i pripreme automobila pre dužeg puta, biće tema našeg razgovora. Takođe, kada već pričamo o odmorima, pripremi za letovanje, putovanje, ima tu još caka i problematike koju valja uprostiti: Šta je korisno poneti u kolima na put, kako se spakovati što brže sa što više stvari na manje prostora, šta obavezno poneti a šta sigurno ostaviti i kako biti siguran da ste uradili sve moguće da provalnici nemaju vaš stan ili kuću na meti dok niste tu, o tome pričamo u prvom satu emisije.
U drugom delu, očekuje vas sijaset korisnih recepata, preporuka i trikova za lep dan, možda i život, bez komplikacija. Od previše znoja, do tupih noževa.
Očekujemo da nam se javite sa svojim savetima: SMS 064/0 202 200, tel:011/3249 202, mejl program202@gmail.com, Tviter @beograd202 i Radio Beograd 202 - zvanična fejbuk stranica.

Voditelj: Kruna Pintarić

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво