Porodična sastajanja – uvek nedeljom

Emisija za celu porodicu koja pruža mogućnost da se sve generacije nedeljom u podne nađu na okupu i da uz „Porodična sastajanja – uvek nedeljom“ pronađu zajedničke teme, ponešto saznaju, zabave se... a ako učestvuju u kvizu i da zarade nagrade.

Svako ima svoj način kako pravi riblju čorbu, kad koji sastojak ide, koliko se krčka, koja riba je najbolja, i naravno poneku tajnu caku, a u metode predsednika ribolovačkog kluba u Grockoj, Predraga Jankovića, sigurno treba verovati! Sem što deli tajnu ukusne i okrepljujuće riblje čorbe sa nama, pričaće i o tome kada je možete i samo probati, na predstojećoj tradicionalnoj kulinarskoj manifestaciji - Zlatni kotlić. 
Predstoji nam i takmičenje za pesmu Evrovizije, gde imamo svog kandidata, a priču o samom takmičenju i presek možda manje znanih podataka i zanimljivosti o Evroviziji donosi nam Duca Stevanović u rubrici „Lična karta".
Pričamo o lepim, plemenitim i inspirativnim temama i dalje; volimo da pravimo generalizovane zaključke o karakteru raznih profesija, a taksisti su uglavnom na lošem glasu. Mnogi nam ipak pokazuju suprotno svojim primerom, a jedan od njih je novosadski taksista Ćazim Salihi. On se uključio u humanitarnu akciju za pomoć Dejanu Egelji koji je oboleo od malignog melanoma. Ćazim je, na prijatno iznenađenje mušterija, ceo dan vozio besplatno, tačnije, novac od svake vožnje uplatio je na račun za pomoć Dejanu. Zato je naš Heroj nedelje! Drugi sat emisije, biće još razigraniji! Nove zagonetke i pitanja za kviz „Radio genije" su spremna, a ako želite da na zabavan način pokrenete zupčanike u glavi, prijavite se! SMS 064/0 202 200, 011/3249 202 i program202@gmail.com!
Voditelji: Miloš Popović i Kruna Pintarić
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи