Ustanak

Danas je Veliki petak, najtužniji dan u pravoslavnih hrišćana. Kako je na pijacama u Beogradu, šta se kupuje i traži? Zašto se razdvajaju informativno i tehničko obrazovanje? Nađite nas na Tviteru i Fejsbuku radi lakše i brže komunikacije.

Crtica 202 ovog jutra govori o sećanjima na bližnje i žrtvovanje.

Minival donosi misli koje motivišu ustajanje a Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković novu priču o staroj pesmi "Knjigu piše dilber Stana" u interpretaciji Aleksandre Todorović, solistkinje Radio Beograda.

Emitovaćemo i vesti iz zemlje i sveta i to na tri minuta pred pun sat, pre ostalih. Prepoznaćete ih kao STOP TELEKS 202.
Servis 202 objaviće značajne informacije o tome kako funkcionišu javne službe. Prelistaćemo i domaću ali i stranu štampu.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, koji kurs će važiti tokom vikenda, kakva je bioprognoza?
Pratimo trenutnu situaciju na ulicama glavnog grada, upozoravamo gde su zastoji i gužve.

U rubrici Slušalac reporter, Slađana Savić istražuje zašto je sada razdvojeno informativno od tehničkog obrazovanja.
Dejana Jočović, lutajuća reporterka 202, obilaziće tokom jutra beogradske pijace i saznavati kako se naši sugrađani pripremaju za Vaskrs.

Za sam kraj emisije, emitovaćemo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji nas slušaju.
Takođe naša preporuka je i grupa na Fejsbuku Radio Beograd 202, i naš tviter nalog beograd202. I tu čekamo da se javite.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи