Indeks 202

Studenti na dvestadvojci.

Ponedeljak je dan za kulturu. U rubrici ‘'Flajer'' delimo flajere za važne studentske događaje. ‘'Monokl'' je naše kritičko staklo kojim pregledamo filmski, pozorišni i književni domen studentske stvarnosti. U studiju se družimo sa ‘'Studentom u fokusu'' koji već ima rezultate na polju umetnosti. ‘'Rehab'' je reportaža kojom vas informišemo šta se dešava sa urušenim prostorima od kulturnog značaja za studente i posećujemo one prostore koji se rehabilituju. Dovodimo predstavnike važnih studentskih institucija u ‘'Park'' gde na svežem vazduhu kupimo sveže informacije.


Utorkom smo na univerzitetima. Redovno pripremamo ‘'Vodič'' za studente, a ‘'Zaštitnik prava studenata'' podseća na prava i mogućnosti u odnosu na profesore i nastavu. Rubrika UPS (Udruženi poduhvati studenata) namenjena je predstavljanju kolega koje su kreirale bitan projekat zajedničkim snagama. U ‘'Auli'' fakulteta dolazi do posebnih interakcija između studenata i profesora pa je to idealno mesto da oni probiju konvencije. ‘'Lutajući student'', reporter koji je uvek tamo gde ne treba, trudi se da redovno inspektoriše i posećuje studentske centre, sve u pokušaju da ih zatekne u neradu.


Sreda je namenjena društvenim zbivanjima. Bavimo se temema koje su na ‘'Margini'' studentskog života. U rubrici ‘'Voditelj vs roditelj'' dve generacije će pokušati da rasprave čiji su uslovi i principi studiranja imali više smisla. Naš internet surfer preporučuje kroz ‘'www'' izveštaj koji su to sajtovi koji pozitivno utiču na studentski džep, ali se okreće i novim tehnologijama i slobodnom vremenu. ‘'Seks'' je jedna od stvari koju redovno upražnjavamo kroz Studentsku Ekološku Sekciju. Na dve zavađene pojave delujemo pacifistički tako što ih zavarujemo u rubrici ‘'Varenje''. Na kraju pokušavamo da od pozitivnih vesti iz dnevnih novina sačinimo ‘'Gotivnu skriptu''.


Konačno, u petak spajamo tri teme: muziku, zabavu i sport. BINA (Bend iz našeg amfiteatra) namenjana je afirmaciji bendova za čije gostovanje nije uslov čak ni prvi singl.‘'Trim staza'' je puna informacija iz studentske sportske lige. Vozimo se ‘'U busu sa'' nekim od aktuelnih sagovornika. Prognoza za bolji dan data je u vidu ‘'Studentskog horoskopa‘'. ‘'Mini akcija‘' je pokvarena ankata gde naše kolege licitiraju kako najbolje doskočiti onim koji nas smaraju, političarima ponajviše. ‘'Psihotest‘' je namenjen samo odabranim estradnim šnenoklama u sosu od đumbira. ‘'Turbo terapeut‘' je naš kompjuterski ortak koji elektro-vradžbinom leči turbo folk pevače i pevačice! Postoji i nešto što se zove ‘'Radiotalasni snošaj‘' ali to morate da čujete.


U subotu i nedelju odmorite, pa onda opet slušajte Indeks 202.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво