Dodela Sretenjskog ordena za 2020. godinu

Specijalni gost je ambasador dr Ljiljana Nikšić

Slušaoci emisije  Novi dan u prilici su da se upoznaju sa istorijatom rialiti šou programa, o čemu govorimo u prvom satu emisije. U nastavku programa govorimo situaciji u Kini nakon izbijanja epidemije koronavirusa, o čemu će nam na osnovu ličnog iskustva govoriti Teša Tešanović, novinar internet medija Balkan info, koji se nedavno vratio u Srbiju iz Pekinga.

Centralna tema emisije je dodela Sretenjskog ordena za 2020. godinu kojim će povodom Dana državnosti Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u subotu odlikovati institucije i pojedince za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane.

Specijalni gost emisije, ovim povodom, je ambasador dr Ljiljana Nikšić, prvi karijerni diplomata koji je dobio ovo značajno priznanje.

U poslednjem satu emisije predstavljamo knjigu "800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve" koja je nedavno objavljena u izdanju Udruženja građana "Cer za negovanje pravoslavnih i nacionalnih vrednosti". O knjizi će govoriti njen priređivač i urednik Slobodan Erić.

Autor emisije je Biljana Đorović.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара