Sa Kustendorfa

Imena Federika Felinija i Nede Arnerić biće duboko utisnuto u istoriju kinematografije

Današnja emisija će svojim većim delom biti posvećena trinaestom Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf, koji je sinoć počeo na Mokroj Gori, a koji će u narednih nekoliko dana predstaviti mlade stvaraoce i velikane sedme umetnosti. U takmičarskom programu je 21 film iz zemlje i inostranstva, a međunarodni žiri čine reditelj Paolo Virci, pisac i scenarista Tonino Benakvista i šahovski velemajstor Vladislav Tkačijev. Biće prikazan pobednik kanskog programa Izvestan pogled Nevidljivi život Karima Ajnuza, dobitnik Zlatnog lava, film Sinonimi Nadava Lapida, Jezero divljih gusaka Đao Jinana, Sin Mehdija Barsaouija, a reditelji ovih filmova, kao i član žirija Paolo Virci održaće i radionice. O svemu tome čućemo uživo sa Mokre Gore.

Video rad za pesmu Tepih Ane Pantić nedavno je na Osmom međunarodnom festivalu video poezije u Atini prikazan kao jedini iz regiona u zvaničnoj selekciji.

Film u trajanju od tri minuta čiju realizaciju potpusuju rediteljka Maja Đorđević i pesnikinja Ana Pantić, biće još jedna tema današnje emisije.

Imena Federika Felinija i Nede Arnerić biće duboko utisnuto u istoriju kinematografije, pa ćemo im pokloniti pažnju u današnjoj Filmorami.

Uređuje i vodi Ana Vučković Denčić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво