Kulturni krugovi

Dnevni magazin kulture

Donosimo novosti sa Izborne skupštine Udruženja likovnih umetnika Srbije, posle koje će možda biti jasniji status grupe umetnika mlađe i srednje generacije u ovom umetničkom udruženju, plan aktivnosti, kao i sudbina korišćenja Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić".

Govorićemo i o aktivnostima kojima Narodni muzej u Beogradu zaokružuje ovu i najavljuje sledeću godinu. Predstavićemo i dramu „Pesnik, apaš i profet (ili San u ekstazi Rake Drainca)" Marije Pejin, jedno od tri izdanja koja su objavljena u ovogodišnjoj ediciji „Prvenac" kragujevačkog Studentskog kulturnog centra.

Saznajemo i kakva je bila produkcija ovogodišnjih knjiga iz oblasti teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije i koja dela će se naći u konkurenciji za Nagradu „Nikola Milošević" Radio Beograda 2. Najavićemo i premijeru TV drame „Proleće u januaru".

Emisiju uređuje i vodi Ranko Stojilović.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара