Večiti Drugi

Izbor iz programa Radio Beograda 2

U emisiji Večiti Drugi danas ćete čuti glumca Tihomira Stanića i reditelja Slobodana Šijana koji su nedavno nagrađeni na domaćim i regionalnim festivalima, a bili su gosti emisija Klub 2 i U prvih pet.

Pažnju ćemo posvetiti i medijskom fenomenu - rijalitiji programima u Srbiji. Od svetskih iskustava do vulgarizacije TV formata za emisiju Sporovi u kulturi govorili su psihoterapeutkinja Aleksandra Đurić i predstavnik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović.

Emisija Večiti Drugi ove sedmice vodi nas u predgrađe Pariza, centar Tokija, ali i do raznih delova Novog Sada. Čućemo kakva je svakodnevnica Srba koji rade na crno u Francuskoj, kako o japanskoj kulturi govori spisateljica i prevoditeljka Branka Takahasi, ali i detalje o programu manifestacije Piano city u Novom Sadu.

Emisiju priprema i vodi Sara Arsenović.

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво