Dionis

Emisija za ljubitelje života

Kuvanje je za njega kreativnost, ali i ekonomičnost. Ume da fascinira ekstravagantnim gastronomskim rešenjima, ali mu je veći izazov da jednostavno učini savršenim. Bio je deset godina šef kuhinje u Hajatu, a potom i u predsedničkoj palati u Azerbejdžanu, gde je prijeme i bankete organizovao sa svojih šezdeset kuvara. Ipak, male restorane s Mišelinovim zvezdicama, koji su uvek esencija kvaliteta u svakom segmentu, pretpostavlja velikim sistemima. Ivo Andrić, kontinentalni direktor za kulturnu baštinu Balkana Svetske asocijacije kuvara, gost je u Dionisu.

Ton-majstor Dejan Vasović
Muzički urednik Ivana Djorđević
Autor i voditelj Dijana Ivanović  

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара