Dionis

Emisija za ljubitelje života

Konačno se kulinarska revolucija kreće retrogradno. Sve velike kuhinje zavirile su u svoja vekovna nasleđa, uz koja su generacije odrastale - bez aditiva i konzervansa, bez veštačkih boja i zaslađivača. Zato su tradicionalni recepti samo oni koji su nastali do Drugog svetskog rata jer se u domaćoj kuhinji toga doba nisu koristile industrijski prerađene namirnice.

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje" autora Miodraga Ilića, gosta u Dionisu, predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela već i o jednom načinu života u kojem je hrana duboko povezana sa kulturom i običajima...

Autor emisije: Dijana Ivanović

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара