Rečeno i prećutano

EDUKACIJA ZAPOSLENIH U KULTURI

Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja i prof. dr um. Mileta Prodanović, rektor Univerziteta umetnosti u Beogradu nedavno su potpisali Protokol o saradnji, kojim se utvrđuju okvirni vidovi i uslovi dugoročne saradnje institucija koje predstavljaju.

Međusobna saradnja, između ostalog, podrazumeva zajedničko promovisanje autentičnih umetničkih stvaralaca, teoretičara i naučnika u oblasti kulturne politike i umetnosti, formiranje zajedničkih radnih tela (komisija, organizacionih odbora), zajedničku organizaciju izložbi, koncerata, skupova i slično.

Posebna pažnja biće posvećena podizanju profesionalnih kapaciteta i edukaciji zaposlenih u ustanovama kulture, kao i profesionalnom razvoju i edukaciji zaposlenih u ustanovama kulture koje su pod ingerencijom Ministarstva. O sociokulturološkom značaju ovih inicijativa govoriće se u danšnjoj emisiji.

Sagovornice na tu temu biće mr Biljana Radovanović Brkanović, prorektorka Univerzeta umetnosti i Đurđijana Jovanović, samostalna savetnica u Ministarstvu kulture i informisanja.

Urednica i voditeljka: mr Ljubica Krminac.

.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво