Večiti Drugi

Radoman Kanjevac, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, će najaviti specijalne emisije koje vas očekuju u okviru našeg prazničnog programa.

U emisiji Večiti Drugi danas ćete saznati koji naslovi su ušli u širi izbor za nagradu Nikola Milošević, koju će naš program u februaru sedamnaesti put dodeliti za najbolju knjigu iz teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije.

Radoman Kanjevac, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, će u današnjoj emisiji najaviti specijalne emisije koje vas očekuju u okviru našeg prazničnog programa. Gošća emisije Večiti Drugi danas je i koleginica Jovana Milovančević, sa kojom ćemo razgovarati o pesničkoj večeri Milana Nenadića u Kolarčevoj zadužbini u okviru programskog ciklusa Poezija uživo.

U poslednjoj ovogodišnjoj emisiji Večiti Drugi, između ostalog, čućemo i gradonačelnika Beograda, Zorana Radojičića, istoričarku Maju Nikolić i pijanistu Simona Trpčeskog koji su govorili za emisije Na tri vode, Riznica, Vreme muzike.

Emisiju priprema i vodi Sara Arsenović.

Urednica emisije je Snežana Bićanin.

 

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво