Novi dan

U senci kestena, na reci bez obala

Putovanje u jutro Novog dana vodi nas kroz Suboticu, Kikindu, Zrenjanin, Zaječar, Valjevo, Dimitrovgrad i Beograd. Na neke događaje u kulturi u ovim gradovima ćemo se osvrnuti, druge najaviti.


U subotu se Evropska noć pozorišta obeležava širom Srbije, kao i u drugim evropskim zemljama, pod sloganom „Pozorište kroz istorijske ličnosti", pa će biti više reči o nekim pozorišnim festivalima i o značaju održavanja takvih susreta.
Povodom Svetskog dana prevremeno rođenih beba, zbog čega je čitav mesec novembar ove godine nazvan „ružičasti novembar", naš gost biće klinički asistent dr Relja Lukić, specijalista ginekologije i akušerstva i supspecijalista perinatologije u GAK Narodni front u Beogradu.
Govorićemo o audio-knjizi Svet oko nas. Naša sagovornica je jedan od autora ove knjige Nevena Jovanović, iz organizacije Fibi.
Tu su i druge redovne rubrike i servisne informacije.
Muzički urednik je Ivana Đorđević, emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.
Broj telefona na koji možete da nas pozovete ukoliko imate pitanja za nas ili naše goste je 011-3229-653

broj komentara 0 pošalji komentar
Novi dan Novi dan

Autor:
Dragana Veljković

Jutarnji vikend program magazinskog tipa, prati i najavljuje kulturna događanja kroz šetnju Srbijom, ali i glavnim gradom, i sadrži zanimljive rubrike i servisne informacije. [ detaljnije ]