Kulturni krugovi

Dnevni magazin kulture

Izvestićemo vas sa beogradske večeri 13. Međunarodnog festivala kratke priče Kikinda short, u okviru koje su svoje kratke priče čitali mladi autori iz regiona. Osvrnućemo se i na otvaranje Sedmog world music festivala Todo mundo i na nastup sastava Divanhane.

Najavićemo trijenalni kongres arheologa LIMES, koji će u Beogradu i Viminacijumu ugostiti eminentne istraživače iz celog sveta. U Domu kulture Studentski grad biće otvorena izložba IX Grafičke kolonije mladih održane u Prolom Banji, čiji je glavni fokus ove godine usmeren na povezivanje prirode i novih medija. Najavićemo otvaranje ove izložbe, kao i Treću Noć muzike, koja će biti održana na Tašmajdanu, a nastupiće ansambli naše kuće pod upravom Bojana Suđića i biće izvedena Orfova Karmina Burana.

Emisiju uređuje i vodi Mira Knežević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Kulturni krugovi Kulturni krugovi

Autor:
grupa autora

Centralna kulturno-umetnička emisija Radio Beograda 2. Kako bi što uspešnije povezivali informativnu i analitičku komponentu govora o kulturi u jedinstvenu celinu i redovno pratili ritam kulturnih zbivanja, Krugovi imaju magazinski karakter. [ detaljnije ]