Novi dan

„Autor je u dilemi. Kao i uvek. Ne zna kome da veruje. Prepušta čitaocu da to razreši..." (Iz časopisa „Bokatin Dijak")

O časopisu za jezik, književnost i duhovnost „Bokatin Dijak“, izdavač Centar za kulturu i informisanje Lopare, govori glavni i odgovorni urednik ovog časopisa – Slobodan Jović.

U Biblioteci grada Beograda predstavljena je knjiga „Spajajući Istok i Zapad – Spomenica profesora Predraga Simića".

O programu manifestacije „Noć muzeja" i o tome na šta posebno treba obratiti pažnju u toj noći, govori Zorana Minčić, PR „Noći muzeja".

„Zvuci trube sa Timoka" je jedna od manifestacija koju 18. maja organizuje knjaževačka TO, a u sklopu Majskih dana kulture u Knjaževcu.

Saznaćemo zašto nije održan Festival amaterskih pozorišta u Staroj Pazovi, ali i šta će se sve dešavati do kraja maja, a i ovoga leta, u tom gradu.

Od 14. do 19. maja, u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, Udruženja muzičara Kosmeta organizuje Džez-bluz festival North city.

Gost Novog dana biće i profesor dr Gordana Nikić, sa kojom nastavljamo razgovor o partnerskim vezama, ali i o strahovima zbog čijeg intenziteta ljudi često nisu u mogućnosti da funkcionišu, povlače se i beže u neke svoje zatvorene svetove... Zašto je to tako i kako pomoći? 

Pitanja našoj gošći možete postaviti na broj 011-3229-653 ili na imejl adresu novidan@rts.rs

Tu su i druge rubrike, servisne informacije...

Muzički urednik je Tanja Kosanović, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво