Novi dan

Zanimljive priče i gosti za početak novog dana

U susret manifestaciji „Muzej za 10", koja će se ove godine održati od 14. do 20. maja, sa centralnom proslavom u Narodnom muzeju u Valjevu, kada će se dodeliti i nagrade najboljim muzejima i pojedincima, predstavljamo Narodni muzej Užice.

U Narodnom muzeju u Zrenjaninu, dve su izložbe - „Jožef Pehan - Umetnik na prekretnici vekova" i Izložba odabranih radova tridesete po redu smotre amaterskih likovnih stvaralaca opštine Zrenjanin.

Gde se nalazi „Srpska Palestina" i šta joj je svojstveno?

Manifestacija „Dani jorgovana" ove godine obeležava 25 godina postojanja. Centralna svečanost ove sedmodnevne manifestacije je u subotu, 28. aprila, u manastiru Gradac. O programu proslave govori Vera Aksentijević, a o samim počecima manifestacije i razlogu pokretanja - Milan Glišić, autor manifestacije.

Iz Smedereva ćemo čuti osvrt na „Nušićeve dane", imaćemo telefonska uključenja iz Prokuplja i Vranja.

Od događaja u prestonici, predstavljamo majske aktivnosti Kulturnog centra Beograda.

Gost u studiju je gospodin Žarko Rakić, v. d. glavnog i odgovornog urednika lista „Politika". Očekujemo u studiju i prof. dr Gordanu Nikić, psihoterapeuta i pokretača Srpske REBT škole u psihologiji, a razgovaraćemo na temu partnerskih odnosa (problemi u partnerskim vezama, zašto se danas veze uspostavljaju teže nego ranije, brakovi koji se sve kasnije zaključuju, veliki broj razvoda, kakvo potomstvo gajimo u takvim uslovima).

Pozvaćemo slušaoce da se uključe u program i postave pitanja za oba naša gosta, na broj 011-3229-653 ili imejl adresu novidan@rts.rs

Muzički urednik je Marija Vitas, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи