Novi dan

Kako daleko mala sveća baca svoje zrake

O filmskom studentskom internacionalnom festivalu pod nazivom „Naos", koji od 5. do 8. februara organizuje Pravoslavni bogoslovski faultet, govori direktor festivala Mihailo Vulović.

Šta se od programa priprema u narednoj nedelji u Domu omladine u Beogradu, čućemo od Milice Ševarlić, menadžera za odnose sa javnošću. 

U Narodnom muzeju u Zrenjaninu, u toku su dve izložbe - „Slobodno zidarstvo u Srbiji 1785-2018" i „Dakle, vi ste taj Uroš Predić". Povešćemo vas i do Šapca, Valjeva i Vranja.

U radio-mostu sa studijom Radio-dopisništva u Nišu, naš i vaš gost biće profesor dr Branislav Tiodorović, epidemiolog, a tema našeg razgovora biće epidemija malih boginja, ali i pitanje hoće li i ove zime grip harati našim prostorima.

U rubrici Svetlost zvuka, predstavićemo Savez slepih Srbije, kao i Nacionalni savez osoba sa invaliditetom. Naš gost biće predsednik oba saveza - gospodin Milan Stošić. Takođe, predstavićemo vam i Željka Godića, člana Beogradske organizacije Saveza slepih Srbije, koji je pri kraju studija filologije, uspešan je kompozitor i izvođač, a piše i poeziju.

Tu su i ostale redovne rubrike, servisne informacije, ali i par iskričavih aforizama za dobro jutro.

Muzički urednik je Tanja Kosanović, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Naš broj za uključenje u program je 011-3229-653 a imejl adresa novidan@rts.rs

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво