Čekajući vetar

Ekološki magazin

Medicina još nema odgovor na pitanje šta izaziva autizam. Jedan od uzroka mogao bi da bude starost roditelja, ali – kako tvrde stručnjaci, nikako ne bi mogle da budu MMR vakcine. A upravo zbog straha od te nepostojeće veze, obuhvat dece vakcinisane protiv malih boginja u Srbiji je nedovoljan da se spreči epidemija. Tribina u Beogradu bila je prilika da roditelji postavljaju pitanja lekarima, ali i da protivnici obavezne imunizacije i vakcina uopšte iznesu svoje argumente, od toga da virus malih boginja uopšte ne postoji, do zavere vakcinalnog lobija da sredi prenaseljenost Planete. Ono što niko ne spori jeste da kontraindikacije postoje.

Najbolji i najnoviji filmovi o ekologiji i životnoj sredini i ove godine biće na repertoaru Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest, u Domu omladine, od 14. do 17. novembra. Prva festivalska projekcija je film "Pre poplave", u kome nas oskarovac Leonardo di Kaprio vodi na ekspedicije preko pet kontinenata, kako bi i sam saznao istinu o klimatskim promenama. Na Green fest i "filmove koji menjaju budućnost", kao i na izložbe i tribine, pozivaju vas Vladan Šćekić i Ivana Jovčić.

Usvojiti pravila ajurvedskog kuvanja ne znači hraniti se istom hranom kao Indijci. Sve što imamo na ovom podneblju savršeno je za naš organizam, samo se treba držati određenih pravila. Mnoge od njih možemo da nađemo u sećanju na ono što su nam govorile naše bake. Čućete kako da napravite alvu od pšeničnog griza i zašto je važno da jedete u određeno doba dana.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво