Filmorama

Nedelju za nama obeležila je "Slobodna zona". U današnjoj emisiji čućemo neke od gostiju ovog festivala, ali i najaviti beogradsku premijeru filma "Zarobljeno vreme".

U okviru regionalnog programa festivala Slobodna zona, prikazani su filmovi Soa Dušana Kasalice, Tvornica je naša Vedrane Pribačić i Šum Balkana Borisa Petkovića.

Njih troje, svako na svoj način, govore o svojim sredinama i ljudima u njima, a za Filmoramu su otkrili koja su to polja slobode koje im nudi film i koliko je to podesan način da se dešifruje Balkan. Čućete i autore Pitera Kinoja, Simonu Nobile i Orian Brun Mosketi, kako govore o filmu, kao o sredstvu borbe.

Pred publikom je film Zarobljeno vreme, Milana Nikodijevića, koji prati putovanje Petra Pece Popovića po prostorima bivše Jugoslavije i njegove susrete sa važnim i dragim ljudima koji su obeležili jugoslovenski rokenrol.
O filmu, koji će u Dvorani kulturnog centra biti prikazan 9, 10. i 11. novembra, za Filmoramu govore reditelj i glavni akter, ali i deo ekipe, koja je pohodila realne ali i one emotivne pejzaže.

Emisiju uređuje i vodi Ana Vučković Denčić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво