Novi dan

„Često se ključni događaji u našem životu odigraju iznenada, burno i nepredviđeno... jedan susret, jedan događaj mogu izazvati lavinu koju je posle teško zaustaviti.” – iz knjige „Čajka – anđeli sa Drine”

Radio Beograd 2 na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga - program koji će pratiti sva dešavanja na predstojećem Sajmu, predstaviće Sanja Milić, zamenik glavnog i odgovornog urednika Drugog programa.

33. Beogradski džez festival počinje 24. oktobra, pa ćemo vas upoznati sa njegovim sadržajem i učesnicima.
Predstavićemo i knjigu „Čajka - anđeli sa Drine", autorke Nade Ostrogonac.
Versko dobrotvorno starateljstvo SPC organizuje besplatnu školu učenja ruskog, engleskog i grčkog jezika na svim nivoima i za sve generacije zainteresovanih građana.

Dokumentarni film „Šanko si Bonka zalibe" dobio je prvu nagradu na nedavno završenom međunarodnom festivalu etnografskog i dokumentarnog filma u Beogradu. Autor filma Vanja Čolić reći će nam više o svom filmu, ali i o predstojećim „Danima Zorana Radmilovića" u Zaječaru.
U prilogu Danice Mirić saznaćemo o programu ovogodišnjih „Borinih dana" u Vranju.
I posle Bitefa - razgovori o predstavi „Olimp" ali i o onoj drugoj, koja je zatvorila ovogodišnji Bitef - predstava „Zid" iz ugla Božidara Mandića, čija je pozorišna trupa učestvovala u ovoj predstavi.
Čućete i redovne rubrike, kao što su Jutarnja vizita, Dogodilo se na današnji dan, Pregled štampe iz prošlosti, ali i servisne informacije.
Slušaocima koji nam se jave od početka do kraja emisije, poklanjamo: primerak knjige „Čajka - anđeli sa Drine" i karte za prvo veče Beogradskog džez festivala.

Muzički urednike je Tanja Kosanović, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Broj telefona za uključenje u naš program je 011-3229-653, a imejl adresa novidan@rts.rs

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара