Čekajući vetar

Ekološki magazin

Inspekcija je reagovala po prijavi udruženja Feniks, Nada za životinje Riska i Link plus, protiv odgovornih lica TV Pink. Izvršena je kontrola u objektu u Šimanovcima u kome se snima rijaliti "Zadruga", ali životinja nije bilo – sklonjene su na nepoznatu lokaciju. Inspektorima je rečeno da su odvedene kod veterinara, ali ne i u koju veterinarsku ambulantu. I još se nisu vratile. Time priča nije završena – naprotiv, tek je počela i obiluje pitanjima. Gošća emisije je Nataša Vukmirović iz Organizacije Link plus.

Lokalne samouprave treba da podnesu najveći deo finansijskog tereta u završavanju domaćih zadataka iz Poglavlja 27. Koliko će moći da se nose sa ogromnim sumama, posebno što boluju od navike nenamenskog trošenja sredstava? Čućete Dejana Maksimovića iz Ekološkog centra "Stanište".

Centar za unapređenje životne sredine otvorio je poziv za izlagački program u okviru 8. Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest, koji će biti održan u novembru. Poziv namenjen mladima čiji umetnički i komercijalni proizvodi sadrže i komponente koje podržavaju zaštitu životne sredine, uputiće Vladan Šćekić, programski direktor Centra za unapređenje životne sredine.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво