Novi dan

U susret jeseni...

„Dani evropske baštine 2017." u Beogradu i Srbiji biće obeleženi temom „Kulturno nasleđe i priroda". U okviru obeležavanja ove manifestacije, preduzeće „Beogradska tvrđava" organizovaće za sve zainteresovane građane ture kroz Tašmajdanske pećine - „Od Panonskog mora do Starog groblja". Kako i kada zainteresovani posetioci mogu da se prijave za ove ture i šta je još na programu u okviru ove manifestacije, saznaćemo od Ane Rajić, PR menadžera „Beogradske tvrđave".

Versko dobrotovorno starateljstvo SPC organizuje akciju podele besplatnih udžbenika i školskog pribora za đake iz višedetnih porodica. Čućemo i kakvi su utisci dece koja su boravila na letovanju u Grčkoj, u organizaciji Starateljstva.

Čućemo šta nas očekuje u jesenjoj muzičkoj sezoni Doma omladine Beograda.

Zašto Šapčane zovu čivijašima, šta je sve bilo na programu „Čivijaških dana", a šta će se dešavati završnog dana ovog festivala, čućemo od Vere Mitrović Kulačin.

Manifestacija „Dani ludaje" okupiće u Kikindi goste i učesnike iz više zemalja, a predviđen je bogat kulturno-umetnički i zabavni program...

„Priča o dudu i tradiciji svilarstva" odvija se u Narodnom muzeju u Zrenjaninu.

Predstavićemo i knjigu „Priče", Milana Mađareva.

U Leskovac nas vodi Srđan Conić, a čućete i redovne rubrike, servisne informacije...

Muzički urednik je Ivana Đorđević, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.


Telefon za uključenje u emisiju je 011 3229 653, a imejl adresa: novidan@rts.rs

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи