Čekajući vetar

Ekološki magazin

Prema svetskom antidoping kodu, sportisti preuzimaju odgovornost za sve što unesu u svoje telo, pa samim tim i rizik ako neki suplement - namerno ili slučajno, sadrži zabranjenu supstancu. Zato Antidoping agencija Srbije, u saradnji sa beogradskim Farmaceutskim fakultetom, sprovodi projekat "Proveri svoj suplement".
Gost emisije je prof. dr Nenad Dikić, samostalni savetnik za doping kontrolu i edukaciju, predsednik Odbora za doping kontrolu.

Sa više od hiljadu eksponata vezanih za kafu, kolekcionar Radmilo Mulić je spreman da otvori muzej. Godinama je autom često putovao od Novog Sada do Londona a, kako kaže, na tom potezu ima desetak odličnih buvljaka.

U Španiji su voće i povrće skuplji na pijaci nego u marketima, ali potrošači mogu da budu sigurni da uz višu cenu dobijaju bolji kvalitet. U poziciji su da biraju i ne razmišljaju da li ih neko vara. Dok proizvod dođe do njih, drugima je posao da o tome brinu.

Kako se proverava bezbednost hrane, kako su organizovane veletržnice i pijace, a kako izgleda jedna plantaža mandarina i čime je vlasnik zimus spasio svoje voće od nenadanog ledenog talasa - o tome govori Nataša Raketić, novinarka Prvog programa Radio Beograda.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво